Om mig

om-migJag heter Anneli och min blogg handlar om att leva ett bra liv med fibromyalgi och smärta. Jag valde det namnet, Smärtsam tacksamhet, eftersom jag är tacksam för det jag lärt mig, på ett smärtsamt sätt, om mig själv och livet på grund av min fibromyalgi.

Det jag berättar om är mina erfarenheter i livet, före och efter 2012 när jag fick min fibro. Min önskan är att må så bra som möjligt, trots allt, och jag försöker hitta nya vägar för att hamna en aning högre upp på den skalan.

Jag vill hitta till en balans och harmoni som fungerar, till glädjen i de små tingen och att njuta av livet. En bit på vägen har jag kommit. Och jag känner tacksamhet för den kunskap och insikt jag fått, och som givit mig ett lite bättre liv! Det vill jag dela med mig av till andra människor och detta är ett steg på vägen.

Jag blir väldigt glad om du vill berätta om dina egna tips och erfarenheter, eller om du bara vill berätta hur du mår! Maila mig gärna eller kommentera i inläggen.  kontakt@smartsamtacksamhet.se

3 kommentarer

3 thoughts on “Om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s