Skriva semesterdagbok

När man inte har så mycket ork och energi så planerar man oftast inte in massa saker på semestern. Men man gör fortfarande någonting, kanske inte varje dag och kanske inte så stora saker men ändå. Efteråt när man ska försöka komma ihåg vad man gjorde på semestern så är det lite svårt att svara. Och så tänker man, ”Gjorde jag inget roligt alls på semestern, slösade jag bara bort den?”. Så är det i alla fall för mig.

Så i år har jag börjat skriva semesterdagbok. Jag skriver in i digitala kalendern så det blir lätt att gå tillbaka till och läsa. En liten beskrivning av vad som hände dag för dag. Någon liten anekdot, eller något roligt som hände. Enkelt och kul! Mobilen finns ju alltid med.

Hur gör du för att komma ihåg vad som hände på semestern?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s