Att ge och ta emot

Ge och ta emot – De flesta tycker att det är mycket lättare att ge än att ta emot. Men om du inte tar emot och visar att du blir glad och uppskattar det andra gör för dig så kan du inte förvänta dig att de ska visa dig samma sak när du ger till dem. Det är lika viktigt och värdefullt att lära sig både ge och ta emot!

2 thoughts on “Att ge och ta emot

  1. ja dessa problem med fibromyalgi, stämmer bra in på mig. jag är själv 60+ men har haft dessa problem nu sen år-2009 och orkar inte mycket. Har jobbigt att gå länge, stel, öm i kroppen. ont i ryggen, nacken, svag i benen..trött och
    orkeslös, vilar ibland mitt på dagen…rör på mig varje dag, minst en timme promenad..besvärligt, svårt att bli av med detta, vet inte varför jag fått detta? Fick diagnosen år-2013 först, av en reumatolog…jag önskar att få bli bättre , och slippa dessa jobbiga besvär..så man kan känna sig glad, och röra sig bättre , slippa ha ont i kroppen…jag vet inte hur du känner själv,och som har dessa besvär..??

    Liked by 1 person

    • Det är upp och ner för mig också som för alla andra. Smärtan finns alltid där, så jag tror att den mentala biten är viktigast för att orka. Göra saker som är roligt och som kroppen mår bra av och försöka få spiralen att gå uppåt så ofta som möjligt. När den börjar gå neråt är det så svårt att bryta. Ibland är det då skoven kommer, men om det är skoven eller den nedåtgående spiralen mentalt sett som är orsaken har jag inte listat ut än.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s